VIDEO Vježbajte uz splitsku fitness influencericu i zategnite svoje guze

VIDEO Vježbajte uz splitsku fitness influencericu i zategnite svoje guze

Odlučili ste konačno početi vježbati? Možda vam u tome mogu pomoći vježbe Lare Razmilić


Lara Razmilić, fitness instruktorica i influencerica, za Dalmatinski portal odabrala je omiljene vježbe koje možete raditi kod kuće ili na otvorenom. Ako ste jedni od onih koji ste konačno odlučili početi vježbati poslušajte savjete splitske trenerice koja itekako zna ‘recept’ za isklesano tijelo i fantastično definirane mišiće.

- Važno je trenirati dok smo u karanteni jer smo jako statični kada nemamo dnevne obaveze pa ne trošimo kalorije. Još je jedan problem prisutan, a to je što većina nas zbog dosade traži utjehu u hrani pa svi malo više jedu - poručila je Lara pa otkrila koje je vježbe u videu pripremila.

- Ove vježbe sam odabrala jer je curama u zadnje vrijeme bitan istrenirani gluteus i uzak struk. Vodim privatne treninge i online treninge te su to najčešći zahtjevi. A s ovim vježbama itekako će se upaliti spomenuti mišići.


Što se prehrane tiče, trebamo jesti ili piti sve što jača imunitet, istaknula je Splićanka.

- Što se tiče prehrane, mislim da nam to ne bi trebalo predstavljati veliki problem. Po meni je zdrava prehrana najjednostavnija. Zdrave i jednostavne namirnice pripremljene s malo ulja. Takva prehrana uključuje što više povrća i proteina. Izbaciti kruh i paziti da ne unosimo puno ugljikohidrata i slatkog već smo na pola puta do uspjeha. Najteže je krenuti, ali kad jednom uđete u rutinu tijelo vam traži trening i zdravu hranu - mišljenja je influencerica koja nam je potom otkrila svoje rutine i jedan fini recept.

- Svoj dan započinjem jutarnjom jogom, doručak koji bude uglavnom jaja ili zobene s kavom obavezno. Otkrit ću vam jedan zdravi doručak koji vam može biti zamjena za slatko. Palačinke od dvije banane, dva jaja, 50 grama zobenih ili zobenog brašna i preljev napravimo tako da zgrijemo zamrznuto šumsko voće i malo javorovog sirupa.

Još sjajnih vježbi mogu se pratiti na Larinom Instagram profilu , a tamo se nalaze i informacije o online i privatnim treninzima.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(63985, "");
Pregledaj komentare