Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vodimo vas u luksuznu wellness & spa oazu u središtu Splita

Vodimo vas u luksuznu wellness & spa oazu u središtu Splita

MeTime Wellness & Spa centar smješten je unutar Time Boutique Hotela

Kada ste zadnji put bili sebični? Kada ste izdvojili malo vremena da se isključite, razmazite kožu i opustite mišiće u stručnim rukama terapeuta koji može svakim pokretom učiniti svakodnevne brige nevidljivima, a stres dalekim?

Svi se mi ponekad zaslužujemo ponašati kao zvijezde, a toga su svjesni i kreatori novog šarmantnog i luksuznog aktera splitske wellness scene. Adresa nove luksuzne wellness i spa oaze je Vukovarska 35b u kojoj je postignut intimni ugođaj unatoč blizini samog centra grada.

MeTime Wellness & Spa centar smješten unutar Time Boutique Hotela već iz samog imena jasno daje naslutiti što je bila inspiracija za ovu priču. Vrijeme kao najbitniji faktor naših života, kao najveći luksuz novog doba, kojeg u isto vrijeme imamo i previše i premalo. Zamišljen kao mjesto u kojem svaki provedeni trenutak postaje trenutak mira i potpune relaksacije. Pažljivo kreiran izbor masaža, kozmetičkih tretmana, aromaterapije, tretmana za lice i tijelo jedan su od glavnih razloga zbog kojeg morate posjetiti ovaj šarmantni wellness i spa centar i posvetiti vrijeme sebi. Nakon izbora tretmana koji najviše odgovara vašim potrebama, putovanje meTime wellness & spa centrom možete nastaviti plivanjem u bazenu sa slapom, uživanjem u jacuzziju,  tropskoj kiši, opuštanjem u finskoj sauni, bio sauni, turskoj kupelji ili korištenjem tepidariuma (grijanih ležaljki).

Više informacija o ponudi članarina, tretmana i dnevnih karti možete pronaći na Instagram i Facebook stranicama wellness & spa centra ili na web stranici hoteltimesplit.com.

Vaša reakcija na temu