Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VRIJEME JE ZA MAKEOVER Tiara beauty studio daruje tri čitateljice Dalmatinskog portala
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

VRIJEME JE ZA MAKEOVER Tiara beauty studio daruje tri čitateljice Dalmatinskog portala

Novost u ponudi je šminkanje u suradnji s jednom od najpoznatijih splitskih vizažistica

Bliži se proljeće i savršeno je vrijeme za makeover. Stoga smo u suradnji  s Tiara beauty studijem pripremili dar za čitateljice, poklanjamo im tri tretmana: nokte po izboru, lash lift te puder obrve. Tri čitateljice će putem Facebook stranice Dalmatinskog portala osvojiti različite usluge.

Tiara beauty studio u Splitu nudi niz usluga: depilacije, prah nokte, trajni lak, sve vrste pedikura, dizajn obrva kanom, threading obrva, microblading, puder obrve, lash lift, brow lift, tretmane lica te masaže s fizioterapeutom kao i anticelulitne masaže. Novost u ponudi je šminkanje u suradnji s jednom od najpoznatijih splitskih vizažistica.

Više informacija o studiju može se saznati na njihovoj Facebook i Instagram stranici.

Vaša reakcija na temu