Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vrste srebrnih narukvica koje se mogu odabrati kao idealan poklon
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Vrste srebrnih narukvica koje se mogu odabrati kao idealan poklon

Važno je razmisliti koji model najbolje odgovara daminom ukusu i hoće li ih nositi svaki dan ili samo u određenim prilikama

Nakit je prepoznatljiv dar koji oduševljava ljepši spol, bez obzira na dob i osobni ukus, a uvijek je prikladan poklon za rođendane, zaruke, godišnjice, diplome, zaposlenje i mnoge druge prigode. Naravno, u raznolikoj ponudi na domaćem tržištu važno je odabrati model i veličinu komada nakita koji će djevojci ili ženi u potpunosti pristajati, ali i izmamiti osmijeh na lice i apsolutno oduševljenje.

Muškarci često biraju srebrne narukvice za svoje dame, kao univerzalan i unikatan nakit koji se može nositi u svim ili posebnim prilikama, a pritom neće zahtijevati izdvajanje ogromne količine novca za njihovu kupnju. Zlatari nabavljaju, ali i kreiraju razne varijante, pa je tako moguće izraditi model po želji, mjeri i s unikatnim detaljima za potpuno personalizirani poklon i iznenađenje koje će vas ostaviti bez daha.

Jednostavne varijante za svakodnevno, udobno nošenje sa stilom i memorijom

Prilikom odabira srebrnih narukvica kao poklon djevojci ili supruzi, važno je razmisliti koji model najbolje odgovara ukusu i hoće li ih nositi svaki dan ili samo u određenim prilikama. Ako dama voli nositi nakit svaki dan, onda je dobro izabrati jednostavnije i ležernije varijante, koje izgledaju sjajno čak i kada je sat na ruci. To su primjerice srebrne narukvice sa sitnijim karikama, privjesci i drugi sitniji detalji kojih nema previše, tako da je udobnost zajamčena svaki dan.

Naravno, ovi modeli srebrnih narukvica mogu imati gravuru u obliku inicijala, posebnih simboličnih privjesaka i medaljona koji se personaliziraju, što je danas ne samo posebno popularno, već izaziva i veće oduševljenje. Casual komadi koji se nose svaki dan imaju manje detalja, cirkone često izbjegavaju, jer su elegantni, a ponekad i osjetljivi.

Elegantni modeli za posebne prilike i užitak u estetici

Osim što se kao izbor predlažu srebrne narukvice za nošenje tijekom dana i noći na ruci s naglaskom na udobnosti i jednostavnosti, i elegantni modeli mogu biti vrlo udobni. No, varijante koje imaju niz cirkona u jednoj ili više boja, posebne radove poput pletenica i križanja, izgled 'kantica' ili druge dezene, najprikladnije su za poklon damama koje vole nositi narukvice za svečane svečanosti. prigode - vjenčanja, rođendani i druge proslave.

Kada je riječ o cijeni i težini, srebrne narukvice mogu koštati već od 60 kuna, a naravno i višestruko više, u zavisnosti od težine. Elegantne varijante s posebnom obradom, većom širinom i debljinom pletenice ili druge varijante dizajna, s graviranjem, cirkonima, komadićima opala i ostalim dodacima koštaju više od klasičnih, jednostavnih i tankih koje se nose uglavnom u svakodnevnom životu. Naravno, to ne znači da djevojka ili žena neće nositi elegantnu narukvicu kao dio redovnog asesoara, naprotiv, ako je u skladu s odijevanjem, ležernošću i željama, uvijek će biti pun pogodak.

Srebrne narukvice savršen su poklon za dame svih generacija, a danas je u bogatoj ponudi zlatarnica relativno teško odabrati najbolju varijantu. No, ako barem poznajete ukus žene, kao i nosi li nakit svakodnevno, moguće je pronaći idealno rješenje bez greške, tim više što danas postoje srebrne narukvice čija duljina ne mora biti odabrana, ali su kopče prilagođene potrebama nošenja i veličini ručnog zgloba.

Vaša reakcija na temu