Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zategnuto lice i tijelo iznenađujuće je lako ostvarivo

Zategnuto lice i tijelo iznenađujuće je lako ostvarivo

Neinvazivni estetski tretmani naveliko su istisnuli invazivne

Zadovoljna žena zrači pozitivno i s lakoćom ostvaruje svoje ciljeve. Koliko god se dobro osjećala u svom tijelu svaka žena dobiva dodatni booster samopouzdanja kada učini nešto za sebe. Znanstvene studije dokazale su  povezanost samopouzdanja s povećanjem prihoda, ukoliko žena zadovoljava opće prihvaćene kriterije ljepote.

Neinvazivni estetski tretmani naveliko su istisnuli invazivne. Vremensko ograničenje oporavka i brzi životni ritam potaknuli su razvoj i usavršavanje neinvazivnih tretmana koji daju odmah vidljiv rezultat uz dugoročno poboljšanje izgleda. 

Najčešće se žene žele riješiti celulita, viška opuštene kože, zategnuti lice i tijelo te razumno vratiti biološki sat unatrag.

Za doktoricu Anđelu Prolić to su jednostavni zahtjevi jer kombinacijom vrhunske aparature, vještim kombinacijama tretmana i estetskih intervencija mogućnosti su velike. 

Tretmani oblikovanja tijela postali su još učinkovitiji

Veliki pomak dogodio se u oblikovanju tijela, tretiranju masnih stranica, te zatezanju viška opuštene kože čak i kod osoba koje su dulje vrijeme vodile bitku s prekomjernim kilogramima i manjkom tonusa kože. Uz Med 2 Contour i Med Contour Multipower i Med Visage nova revolucionarna tehnologija je CRYO Lifting - posebna inovacija koja osim smanjenja opsega tijela omogućava i zatezanje kože te vraćanje elastičnosti, što je posebno zanimljivo za područje lica i osjetljivu kožu.

Adresa za neinvanzivne/nekirurške tretmane koja je poznata damama iz cijele Hrvatske


Kako bi vam što jednostavnije približili neinvanzivne tretmane javili smo se doktorici Anđeli Prolić vlasnici Poliklinike Dermamed iz Splita koja već dugi niz godina neinvanzivnim tretmanima rješava probleme svojih klijenata. 

Ova je iskusna estetska liječnica poznata po iznimnoj kvaliteti usluge, ali i prijateljskom pristupu svakom klijentu.

Individualnim pristupom objedinjuje se najsuvremenija aparatura, moderne nekirurške metode pomlađivanja, kvalitetna dermokozmetika i vrhunski profesionalni tim stručnjaka koji zajedničkim radom ostvaruju zavidne rezultate.

Pitali smo je kako funkcionira uređaj za nekirurški CRYO lifting koji se sve više zadnjih dana spominje po medijima i naručito u ženskim krugovima.

- Klijentice mi često dolaze s problemima opuštene kože lica, ali i tijela te viška masnih stanica i celulita, zbog čega je moje zadovoljstvom ovom suvremenom tehnologijom još veće. CRYO Lifting u jednom uređaju objedinjuje radiofrekvenciju, ultrazvučnu energiju i hlađenje tkiva - ova kombinacija čini tretmane uklanjanja celulita, masnih stanica i zatezanja opuštene kože još učinkovitijima - ističe dr. Anđela Prolić.


Metoda koja poboljšava elastičnost kože i zateže lice 

Da je riječ o zaista posebnoj inovaciji, dokazuje činjenica da sve tri tehnologije kombinira u jednom tretmanu, a posebno je prilagođen i za osjetljivu kožu, jer hladi površinu te omogućava duboki prodor energije u potkožje. Zahvaljujući prilagođenim nastavcima, čak i delikatnim područjima poput lica, vrata i dekoltea moguće je vratiti elastičnost te zategnuti kožu, a doktorica nam objašnjava kako uređaj izvrsno djeluje i na uklanjanje obješene tanke kože ispod očiju.

S obzirom na to da je riječ o tehnologiji koja se - ovisno o odabranim nastavcima – jednako uspješno koristi na licu i tijelu, CRYO Lifting se pokazao i kao izvrsno rješenje za probleme poput celulita i strija.


Idealna kombinacija za najbolje rezultate 

- Tretman djeluje na principu izmjene bipolarne i monopolarne radiofrekvencije, pri čemu se stvara kontrolirano i lokalizirano magnetsko polje, a površinski i dubinski slojevi kože simultano se zagrijavaju. Ovakvim načinom zagrijavanja tkiva postiže se jedinstveno zatezanje. Na taj se način regenerira kolagen u koži, postižući rezultat u zatezanju kože kakav je dosad bio moguć jedino kirurškim metodama - objašnjava nam ugledna liječnica. 

Kako kombinacija toplinske energije i hlađenja površine kože djeluje na zatezanje?

Dr. Prolić tvrdi kako smo dugo čekali ovakav uređaj koji jakim hlađenjem površine kože poboljšava mikrocirkulaciju i opskrbu kisikom te kod kojeg nema površinskog zagrijavanja i zadržavanja energije na koži, nego sva radiofrekvencijska i ultrazvučna energija prodire duboko, a liječnik određuje dubinu djelovanja u najproblematičnijem području. Najčešće energiju usmjeravamo u duboke slojeve u kojima zagrijava dijelove s najvećim otporom, masne stanice i vlakna kolagena koja su između njih. Regeneracija se tada ostvaruje povećanom aktivnošću fibroblasta, kontrakcijom kolagena i remodeliranjem novog kolagena.


Prvi korak za novi izgled

U Poliklinici Dermamed imamo vrhunsku tehnologiju koja revolucionarno mijenja pristup tretmanima lica i tijela te potiče prirodni mehanizam brze obnove stanica. Kao rezultat dolazi do jakog zatezanja kože i stvaranja novog kolagena. Ovaj tretman je prikladan za osobe koje traže neinvazivne opcije za vraćanje zategnutosti koži lica, vrata i dekoltea, oblikovanje tijela, smanjenje vidljivosti celulita, zatezanje i učvršćivanje kože. 

Prije tretmana, stručnjaci centra Dermamed održavaju konzultacije na kojima se procjenjuje stanje kože lica te utvrđuje sastav tijela pomoću Tanita 9000 medicinske analize, kako bi svaka osoba saznala sve potrebne informacije te broj potrebnih tretmana za idealne rezultate. 

Vaša reakcija na temu