Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP 'Pucanjem' iz auspuha i proklizavanjem kotača uznemirio građane

'Pucanjem' iz auspuha i proklizavanjem kotača uznemirio građane

Vozilo isključeno iz prometa, a vozaču kazna od 1.350 eura

Jučer, 2. listopada, oko 15.45 sati u Vinkovcima, 21-godišnjak je upravljajući osobnim automobilom švicarskih registracijskih oznaka narušavao javni red i mir na način da je postižući veći broj okretaja motora stvarao buku visokog intenziteta, odnosno na takav način je dolazilo do višekratnog tzv. 'pucanja' iz ispušnog sustava i proklizavanja pogonskih kotača, a što je u javnosti i kod sudionika u prometu izazvalo osjećaj uznemirenosti i straha, javlja PU vukovarsko-srijemska.

'Uz navedeno, utvrđena je tehnička neispravnost na ispušnom sustavu jer nije atestiran i homologiran, zbog čega je vozilo isključeno iz prometa, a od vozača, uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, oduzete dvije registracijske pločice dok ne otkloni tehničku neispravnost.

Također, tijekom upravljanja vozilom nije koristio sigurnosni pojas.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 21-godišnjem vozaču je predviđena ukupna novčana kazna u iznosu od 1.350 eura', stoji u priopćenju.

Vaša reakcija na temu