Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash 31-godišnjak optužen za ubojstvo supruge i bludničenje nad pastorkom

31-godišnjak optužen za ubojstvo supruge i bludničenje nad pastorkom

Ženu je zadavio rukama, a nad njezinom kćeri bludničio na srednjodalmatinskom otoku

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici podiglo je pred Županijskim sudom u Velikoj Gorici optužnicu protiv državljanina Republike Hrvatske (1989.) zbog počinjenja kaznenih djela ubojstva  i  bludnih radnji.

Okrivljenika se optužnicom tereti da je 22. ožujka 2020. oko 2.10 sati u obiteljskoj kući u Zaprešiću, u namjeri da je usmrti, suprugu rukama uhvatio za vrat i snažno stiskao sve dok nije izgubila svijest, pa iako je njena maloljetna kći pozvala policiju te je oštećenica prevezena u bolnicu, ona je preminula zbog zadobivenih ozljeda 29. ožujka 2020.

Optužnicom ga se tereti i da je u svibnju 2019., kolovozu 2019. godine i 21. ožujka 2020. u Zaprešiću i na jednom srednjodalmatinskom otoku počinio bludne radnje na štetu svoje maloljetne pastorke.

Odlukom Vijeća Županijskog suda u Velikoj Gorici okrivljeniku je produljen istražni zatvor.

Vaša reakcija na temu