Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
AFERA KRIM TIM Uhićen je Leon Lučić

AFERA KRIM TIM Uhićen je Leon Lučić

Zagrebačka policija je uhitila Lučića zbog iznude

Nakon 12 dana provedenih u bolnici Leon Lučić je i službeno uhićen, javlja Index.  Iz Ravnateljstva policije Indexu je potvrđeno da je zagrebačka policija uhitila Lučića zbog iznude i da će ga tijekom dana predati karlovačkoj policiji koja vodi istragu jer se na njihovom području dogodio sukob sa zaprešićkim poduzetnikom u kojem je ovaj bivši policajac i glumac nastradao.

Uz Lučića su u iznudi sudjelovali Andrija Vrhovec, aktivni pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko, i Darko Purgar, bivši vojni specijalac pripadnik 1. hrvatskog gardijskog zdruga. Oni su od poduzetnika M.D. tražili 100 tisuća eura prijeteći mu da će ga umiješati u istragu o poreznim prevarama te da će završiti pet godina u zatvoru. Poduzetnik je o svemu obavijestio policiju u Zaprešiću, ali oni su uspjeli uništiti rutinsku akciju uhićenja pri primopredaji novca pa je na nadvožnjaku kod Draganića došlo do sukoba u kojem je Lučić teško ozlijeđen pa je jedno vrijeme čak proveo u induciranoj komi, piše Index.

Prema Indexovim neslužbenim informacijama ucjenjivači u baratali autentičnim informacijama iz tajne istrage koje su mogli dobiti samo iz krim policije ili Porezne uprave, no zbog toga još uvijek nitko nije uhićen.

Vaša reakcija na temu