Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Akcija 'Kupujmo hrvatsko' 26. svibnja u Splitu
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Akcija 'Kupujmo hrvatsko' 26. svibnja u Splitu

Izlagači dolaze iz svih krajeva Lijepe naše s bogatom ponudom autohtonih prehrambenih proizvoda i pića, tekstila, obuće, kozmetike, suvenira...

Hrvatska gospodarska komora već dvadesetu godinu zaredom nastavlja nacionalnu akciju Kupujmo hrvatsko. U Splitu će 26. svibnja na Rivi od 9 do 19 sati hrvatske tvrtke imati priliku u sklopu akcije Kupujmo hrvatsko izlagati i prodavati svoje proizvode.

Cilj je akcijom educirati i osvijestiti širu javnost o važnosti kupovanja hrvatskih proizvoda kao pokretača otvaranja novih radnih mjesta te očuvanja postojećih, uz povećanje konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva. 

HGK nastoji kontinuirano promovirati sve one tvrtke, obrte, zadruge, udruge, OPG-ove te pojedince koji svojim radom, znanjem i kreativnošću pridonose razvoju različitosti gospodarstva te dati na važnosti odabranim izlagačima čiji se proizvodi i usluge na domaćem tržištu odlikuju vrhunskom kvalitetom kao rezultatom hrvatske tradicije, razvojno-istraživačkog rada, inovacije i invencije.

Akcija je promotivno-prodajna, a pridružit će joj se i ključni predstavnici iz djelatnosti trgovine kao potencijalni distribucijski kanali, tvrtke iz financijskog sektora te drugi ključni sudionici

Izlagači dolaze iz svih krajeva Lijepe naše s bogatom ponudom autohtonih prehrambenih proizvoda i pića, tekstila, obuće, kozmetike, suvenira i niza drugih atraktivnih proizvoda po promotivnim cijenama.

Posjetitelji će moći pogledati izložene hrvatske proizvode, opipati ih, kušati i kupiti, a moći će i poslušati brojne promotivne i edukativne prezentacije. Predviđen je i bogat kulturno-umjetnički program. Ulaz je besplatan.

Vaša reakcija na temu