Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ANKETA DOMOVINSKOG POKRETA 'Tko je AP? Živio Andrej, prezime mu znate!'

ANKETA DOMOVINSKOG POKRETA 'Tko je AP? Živio Andrej, prezime mu znate!'

'Ako izostane ostavka - onda smjena'

Domovinski pokret na Facebook stranici provodi anketu s pitanjem 'Tko je AP?', pri čemu aludira na inicijale koji su se pojavili u transkriptima poruka bivše pomoćnice ministrice Josipe Rimac i bivše ministrice Gabrijele Žalac oko natječaja koji je potom inkriminiran. Objavu prenosimo u cijelosti:

'Ovim putem pozivamo sve svoje članove, mnogobrojne simpatizere, naše glasače, ali i dosadašnje glasače HDZ-a, da se u što većem broju odazovu istraživanju, dobro promisle, a potom i izjasne: Tko je AP? Ovo pitanje postavljamo javno iako se govori kako se fantomski AP pojavio u tajnoj istrazi EU istražitelja: Tko je AP? Tko je to rukopoložio, a potom i rukomilovao (srčano branio i zaštitnički čuvao) vlastitu euro-miljenicu, a potom i ministricu GŽ: Tko je AP?

Tko je kivan na Slavoniju i vlastitu unutarpartijsku oporbu, smijenio i bahato degradirao jednu drugu ministricu NT, zbog toga što nije htjela prikrivati bezočni kriminal privilegiranih struktura, koji su potvrdile poruke dviju osuđenica iz predmeta EU istražitelja: Tko je AP?

Ne treba biti akademik, pa da znate da je GŽ Gabrijela Žalac, a NT Nataša Tramišak… Ali… Tko je AP?!

Kako bismo vam još više olakšali sudjelovanje u našoj anketi, evo i prigodnih stihova, na veselje cijele nacije, ali i europskih istražitelja koji su nam već sve rekli, ma koliko HDZ-ovci šutjeli o tome…

Ap nikad nije nosio AP,

Ap nikad nije vidio Rap!

Ap ne voli kad se po zidu piše Žap,

jer odmah od partnera dobije po glavi – Tap!

Ap nije ni Arap,

Ap oporbi viče: Šat ap!

(Ovo namjerno pišemo po Vuku,

da nas koalicijski ne tuku…

Oni ne mogu da se smiju,

al’ mogu da nas biju…

Jer rade za Biu!)

Tko li je taj AP?!

Automat Partije?

Autokrat Patrije?

Anti populista?

Anemični propagandista?

Angelin poliglota?

Aleksandrov prota?

Možda će reći da je ova akcija,

Apsolutna provokacija…

APP - ako prođe, prođe!'

Čini se da svi znamo tko je AP, osim onih koji bi to trebali najbolje znati… AP je Andrej P.

I zato: Živio Andrej, prezime mu znate! Živio Andrej, koji vara Hrvate! Ako je prevara - onda i ostavka!

Ako izostane ostavka - onda smjena!

Važna napomena: Zbog opravdane bojazni da bi anketa koju provodi DP mogla ozbiljno uzrujati AP, ovo priopćenje potpisujemo s Velikom vođi razumljivijim i dražim:

MOUVEMENT PATRIOTIQUE.'


Vaša reakcija na temu