Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ANTE KOTROMANOVIĆ: 'Mislim da će Milanović biti korektan vrhovni zapovjednik, to je lakša dužnost od ministra obrane'

ANTE KOTROMANOVIĆ: 'Mislim da će Milanović biti korektan vrhovni zapovjednik, to je lakša dužnost od ministra obrane'

'Imam prijatelja koji je ribar. Citirao bih njega, on se zove Ante Gotovina, imam svoj posao, stvaramo nove vrijednosti, zapošljavamo ljude'

Današnji Dan Oružanih snaga, Hrvatske vojske i Hrvatske kopnene vojske prva su prava zadaća Zorana Milanovića kao novog vrhovnog zapovjednika.

S druge strane, ta obljetnica nije bila situacija u kojoj smo vidjeli državni vrh zajedno. Na Pantovčak nije došao ni premijer Plenković, ni predsjednik Sabora Jandroković, očekivao se i Damir Krstičević, no njega nije bilo. Sam Milanović je rekao da to nije ništa posebno jer ni on kao premijer nije išao na sve proslave bivše predsjednice.

Danas je ujedno i prvih 100 dana Zorana Milanovića kao predsjednika Republike. 

'To su vjerojatno njihove političke igric koje bi se trebali preskočiti na ovaj dan. Za mene je ovo ponosan dan, 29. rođendan Hrvatske vojske, ja sam bio 29 godina mlađi kad sam ušao u vojsko. To što se oni na jedan način zahebavaju, svima njima to ide na brk', rekao je u razgovoru za RTL Danas bivši SDP-ov ministar obrane Ante Kotromanović.

Misli da će Milanović biti dobar vrhovni zapovjednik.

'Možda je pogrešno pitanje za mene, to treba pitati pripadnike Oružanih snaga. Moj stav i mišljenje osobe koja to gleda sa strane, koja strašno voli Hrvatsku vojsku, ja mislim da će biti korektan vrhovni zapovjednik, kao i svi zapovjednici prije njega. Mislim da je to lakša dužnost od ministra obrane', rekao je Kotromanović.

Na pitanje bi li opet bio spreman sjesti u ministarsku fotelju, ukoliko Restart koalicija dođe na vlast, Kotromanović je odgovorio: 'Ja sam postao... Imam prijatelja koji je ribar. Citirao bih njega, on se zove Ante Gotovina, imam svoj posao, stvaramo nove vrijednosti, zapošljavamo ljude. To mi je prva stvar, a druga su mi hobiji', rekao je za RTL Danas .

Vaša reakcija na temu