Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BAUK SKINUO MASKU U SABORU Ovo je prosvjed zbog kršenja mjera na Mirogoju

BAUK SKINUO MASKU U SABORU Ovo je prosvjed zbog kršenja mjera na Mirogoju

Ante Sanader mu je izrekao opomenu

SDP-ov zastupnik Arsen Bauk u četvrtak je u Sabornici prosvjedovao protiv 'flagrantnog i bezobraznog' kršenja epidemioloških mjera na pogrebu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandiću na kojemu je, procjenjuje se, bilo oko tisuću ljudi.

Arsen Bauk je, naime, u Sabornici sjedio bez maske što nije dozvoljeno, na što mu je pozornost skrenuo predsjedavajući Ante Sanader (HDZ).

SDP-ov zastupnik objasnio je zašto je tako postupio.

- Ispravno ste primijetili da sam povrijedio članak 293b Poslovnika jer sam skinuo masku, a to sam napravio u znak prosvjeda zbog flagrantnog i bezobraznog kršenja mjera u srijedu na Mirogoju, sponzoriranog od Nacionalnog i lokalnih stožera - kazao je Bauk.

Zatražio je od Sanadera da mu izrekne opomenu kako bi 'barem netko bio sankcioniran' zbog jučerašnjeg kršenja epidemioloških mjera.

- Neću vam izreći opomenu zbog onog jučer, ali hoću zbog ovog danas, kršili ste Poslovnik - uzvratio mu je Sanader, javlja N1.

Vaša reakcija na temu