Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža BBB: Policijski inspektor koji simpatizira klub iz susjedne zemlje pokušao je u policijskim prostorijama prebiti navijača, pa je kazneno prijavio dvojicu naših pripadnika

BBB: Policijski inspektor koji simpatizira klub iz susjedne zemlje pokušao je u policijskim prostorijama prebiti navijača, pa je kazneno prijavio dvojicu naših pripadnika

Bad Blue Boysi su iznijeli optužbe na račun vukovarske policije

Policija je izvijestila da su jednomjesečnom istražnom zatvoru završila dvojica muškaraca u dobi od 21 i 27 godina, koji su, kako su službeno poručili organi reda, napali policajca u prostorijama vukovarske policije.

Bad Blue Boysi tvrde drugačije. 

- Želimo još jednom skrenuti pozornost na 'specijalni' tretman dijela PU vukovarsko-srijemske prema našim pripadnicima s područja Vukovara i opet upozoriti na redovno, učestalo kršenje policijskih ovlasti u postupanju prema Bad Blue Boysima - poručili su Dinamovi navijači.

BBB-ovci kažu da se dogodilo sljedeće:

- Nakon što je pokušao prebiti navijača u prostorijama policijske postaje u Vukovaru, policijski inspektor, inače simpatizer jednog kluba iz susjedne zemlje, kazneno je prijavio dvojicu naših pripadnika za napad na službenu osobu. Nije prvi put da se na ovakve načine liječe kompleksi prema našoj braći iz Vukovara, ali sve ima svoje granice. Zbog događaja koji su odraz vukovarske svakodnevice, prisiljeni smo na svaki mogući način zaštititi naše pripadnike od ovakvog 'provođenja zakona' i maltretiranja vukovarskih navijača od strane pojedinih djelatnika vukovarske policije. 

Vaša reakcija na temu