Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAPRAVIO IM REKLAMU Bero se pohvalio kako pije na Sljemenu, objekt je odmah zatvoren

NAPRAVIO IM REKLAMU Bero se pohvalio kako pije na Sljemenu, objekt je odmah zatvoren

Prema informacijama kojima raspolaže Index, vlasniku nije izdana novčana kazna

Bivši predsjednik SDP-a Davor Bernardić na Sljemenu je našao kućicu koja je u funkciji kafića i u kojoj se prodaje kuhano vino. Slikao se kako pije u njoj i fotografiju objavio na Facebooku, piše Index.

Kako doznaje Index, birtija u kojoj je Bernardić na šanku pio kuhano vino, iako je svim kafićima u Hrvatskoj zabranjen rad, danas je zatvorena. Neslužbeno su Indexu to potvrdili iz Stožera.

Kućicu je, kada su tamo stigli inspektori civilne zaštite, doznaje Index, sam zatvorio čovjek kojeg su tamo zatekli. 

Prema informacijama kojima raspolaže Index, vlasniku nije izdana novčana kazna. 

'Prvo kuhano vino na prvom snijegu ove godine na -7 stupnjeva', napisao je Bernardić na Instagramu uz fotografiju na kojoj sjedi na visokoj stolici, nalakćen na šank.

Sve ne bi bilo vijest da svim ostalim kafićima strogim mjerama Stožera prošle subote nije zabranjen rad. Zabranjeni su i svi adventski sajmovi te manifestacije na kakvima se obično nalaze i kućice koje nude kuhano vino. No kućica-kafić u kojoj je Bernardić pio piće imala je, kako se vidi na slici, i stolice, a na jednoj se raskomotio Bernardić pa se poslikao za Instagram i onda to objavio na društvenoj mreži. 

Društvenim se mrežama, inače, širi screenshot na kojem se vidi komentar u kojem se Bernardiću, kako se može zaključiti, netko od osoba povezanih s kućicom ironično zahvaljuje što je slikom cinkao da radi zbog čega je danas zatvorena, no komentara pod Bernardićevom objavom (više) nema, a osoba koja je, sudeći prema screenshotu, ostavila komentar, nije odgovarala na naše upite. 

Vaša reakcija na temu