Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Beroš: Hrvatske studentice iz Wuhana vraćaju se u Hrvatsku

Beroš: Hrvatske studentice iz Wuhana vraćaju se u Hrvatsku

Prema posljednjim podacima, u Kini je od koronavirusa umrlo 132 ljudi

Kandidat za ministar zdravstva Vili Beroš otkrio je kako rade na dogovorima oko transporta Hrvatica koje su u Wuhanu.

- Evo vama prvima otkrivam da su u Wuhanu četiri naše studentice. One se vraćaju u Europu i upravo se dogovara njihov transport u Hrvatsku. One su pregledane, sad su dobro. Dalje ćemo sve pratiti - kratko je rekao Beroš za Index. 

Smrtonosni koronavirus, za koji se vjeruje da je krenuo prije par mjeseci s tržnice morske hrane u gradu Wuhanu u središtu Kine, proširio se na druge kineske gradove, među kojima i Peking i Šangaj, te na druge države među kojima i SAD, Tajland, Južnu Koreju, Japan, Australiju i Kanadu, a stigao je i u Europu pa tako zaraženih ima i u Francuskoj i Njemačkoj, piše Index.

Prema posljednjim podacima, u Kini je od koronavirusa umrlo 132 ljudi. U Kini je više od 6500 potvrđenih slučajeva zaraze koronavirusom čime je premašen broj ljudi zaraženih SARS-om u toj zemlji tijekom epidemije 2003. godine.

Vaša reakcija na temu