Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BEROŠ O IZBORIMA Imam dovoljno snage i za izbore i za brigu o zdravstvu

BEROŠ O IZBORIMA Imam dovoljno snage i za izbore i za brigu o zdravstvu

Nositelj je liste u X. izbornoj jedinici

Ministar zdravstva Vili Beroš bit će nositelj izborne liste HDZ-a u X. izbornoj jedinici, nakon što je premijer Plenković jučer izjavio da se bivši ministar obrane Damir Krstičević, koji je na prošlim izborima bio nositelj liste u toj izbornoj jedinici, neće kandidirati.

Gostujući u HTV-ovoj emisiji 'Izaberi zdravlje', Beroš je rekao da ima dovoljno snage i za predizbornu utrku i brigu o zdravstvenom sustavu.

- Treba napomenuti da nisam sam ni u jednom ni u drugom slučaju. Iza mene stoje timovi, moji suradnici - rekao je Beroš i naglasio da je timski igrač.

Istaknuo je da je iznimno vezan za svoje mjesto, Jelsu na Hvaru, te da mu X. izborna jedinica stoga nije strana. Kazao je da mu je čast, ali i odgovornost što će nositi listu za X. izbornu jedinicu.

- Kao u svim svojim poslovima do sad, nastojat ću dati svoj maksimum i dokazati da je ova politika koju provodi Vlada i ministarstvo dobra politika - dodao je.

Vaša reakcija na temu