Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Besplatno pregledajte vozilo u sklopu akcije 'Dani tehničke ispravnosti vozila'

Besplatno pregledajte vozilo u sklopu akcije 'Dani tehničke ispravnosti vozila'

Održava se od 25. do 30. studenog

Iz policije obavještavaju da će se od 25. do 30. studenog u svim stanicama za redovni tehnički pregled na području Republike Hrvatske provoditi preventivno-sigurnosna akcija 'Dani tehničke ispravnosti vozila'. 

Naglasak akcije je na pružanje savjetodavne i tehničke pomoći stručnog osoblja stanica za tehnički pregled vozila, te poticanje vozača na potrebu korištenja tehničkih ispravnih vozila za sigurno sudjelovanje u prometu, odnosno izbjegavanja prometnih nesreća uvjetovanih tehničkom neispravnošću vozila.

- Pregled vozila je besplatan za sve vlasnike vozila koji izvanredno dođu na tehnički pregled. Napominjemo kako besplatni pregled vozila u sklopu ove akcije ne zamjenjuje redovni tehnički pregled vozila radi produljenja valjanosti prometne dozvole ili obavljanja registracije, te se u takvim slučajevima pregled naplaćuje sukladno važećoj odluci o visini naknade. Tehnički ispravno vozilo preduvjet je sigurnog sudjelovanja u prometu! - poručuju iz policije. 

Vaša reakcija na temu