Foto: Facebook Bivša savjetnica Vilija Beroša mijenja Ljiljanu Saucha: Nema iskustva na TV-u, završila je psihologiju

Bivša savjetnica Vilija Beroša mijenja Ljiljanu Saucha: Nema iskustva na TV-u, završila je psihologiju

Promjene u Vijestima iz kulture

Dugogodišnja HRT-ova voditeljica Ljiljana Saucha (64) neće više voditi 'Vijesti iz kulture', a na društvenim mrežama napisala je kako HRT želi mlade ljude na ekranu. Saznalo se i tko će mijenjati Ljiljanu.

Urednica 'Vijesti iz kulture' Zrinka Turalija Kurtak govorila je o izmjenama u minutama posvećenima kulturi na HTV te je najavila i iznenađenja koja čekaju gledatelje.

- Od jeseni pridružit će nam se i nova kolegica Antonija Ćosić. Naša draga kolegica Ljiljana Saucha ustupa mjesto mlađim snagama i ovom prigodom bih se zaista htjela zahvaliti za sve ono što je dala vijestima iz kulture i našoj redakciji u kojoj ostaje još godinu dana - rekla je Turalija Kurtak u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'. Dodala je kako će se 'Vijesti iz kulture' i dalje emitirati u istom terminu nakon trećeg 'Dnevnika'. 

Antonija Ćosić posljednjih je mjeseci bila posebna savjetnica za odnose s javnošću ministra Vilija Beroša (55). Ona je nepoznato lice gledateljima televizijskih programa u Hrvatskoj, ali vodila je emisiju 'Etno, Fletno' na Radiju Sljeme. Prije tog angažmana nije imala značajnije poslove u medijima. Prije pet godina završila je fakultet i stekla zvanje magistra psihologije te je neko vrijeme bila voditeljica na TV Student. 

Radila je i kao psihologinja na Plavom telefonu te je sudjelovala u pisanju nekoliko knjiga koji se bave dječjom psihologijom. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(75761, "");
Pregledaj komentare