Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Blagdanska ponuda za posjetitelje Huawei servisnog centra

Blagdanska ponuda za posjetitelje Huawei servisnog centra

Razbijeni zasloni i zamjene pokvarenih matičnih ploča danas su najčešći problemi s kojima se servisni centri suočavaju

Huaweijev servisni centar osmislio je posebne pogodnosti u razdoblju od 2. prosinca do 12. siječnja kako bi svojim korisnicima zahvalio na vjernosti. Za korisnike koji posjete Huaweijev servisni centar Insignum osigurane su brojne posebne ponude, poput besplatnog produženja jamstva za 90 dana, besplatne zaštitne folije zaslona, popusta od 20 % na dijelove (matične ploče i zasloni) za vanjamstveni popravak te razni pokloni. 

Razbijeni zasloni i zamjene pokvarenih matičnih ploča danas su najčešći problemi s kojima se servisni centri suočavaju, a kako bi doskočili ovom problemu, u Huawei servisnom centru Insignum odlučili su kako će ponuditi 20 % sniženja na cijenu dijelova vanjamstvenih popravaka (matičnih ploča i zaslona). Također, kako se problem s razbijenim zaslonom ne bi ponovio, preporuča se korištenje zaštitne folije, a svakog petka i subote u Huawei servisnom centru Insignum posjetitelji ostvaruju pravo na besplatnu foliju i postavljanje. 

Korisnici koji od 2. prosinca 2019. do 12. siječnja 2020. posjete HUAWEI servisni centar Insignum d.o.o. radi jamstvenog popravka njihovog Huawei uređaja i prilože valjani Huawei ID, mogu ostvariti pogodnost besplatnog produženja jamstva za 90 dana. 

Blagdansko vrijeme rezervirano je za provođenje s najmilijima, a kraj godine idealno je vrijeme za darivanje onih do kojih nam je najviše stalo. Zato se Huawei odlučio korisnicima koji u periodu od 20. do 24. ili 27. do 31. prosinca ostvare popravak u servisnom centru, uručiti prigodan poklon. Osim u Zagrebu, korisnici mogu ostvariti posebne blagdanske pogodnosti i u novootvorenom Insignum servisnom centru u Splitu.

Vaša reakcija na temu