Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Blaženka Divjak: Poslali smo svim školama uputu da otkažu putovanja u Italiju!

Blaženka Divjak: Poslali smo svim školama uputu da otkažu putovanja u Italiju!

Oni koji su već otišli na putovanje po povratku će proći kontrolnu proceduru

Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak obavijestila je i javnost kako su poslali školama uputu da se otkažu sva putovanja u Italiju zbog trenutne situacije s koronavirusom.

- Oni koji su već otišli na putovanje po povratku će proći kontrolnu proceduru. Važno je da naglasimo da nema prostora za paniku, već trebamo biti na oprezu i pratiti razvoj situacije. Svjesni smo rizika i pratimo sve novosti koje ćemo pravovremeno komunicirati - poručila je Divjak.

Podsjetimo, učenici omiške i splitske gimnazije bit će preventivno u izolaciji dva tjedna nakon povratka iz Italije. Dodajmo da nemaju simptome bolesti.

Vaša reakcija na temu