Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bruna Esih: Ne osuđujem spaljivanje krnje u Imotskom

Bruna Esih: Ne osuđujem spaljivanje krnje u Imotskom

Neka me sad svi koji misle drukčije slobodno spale u liku Krnje kao simbola neprihvatljive im pojave u društvu - poručila je

Bruna Esih iz stranke Neovisni za Hrvatsku na Facebooku je napisala kako ona ne osuđuje spaljivanje lutaka gej obitelji s djetetom.

- Svaki dida i baba prije više stoljeća, otkad Krnjo obitava u hrvatskoj tradiciji, više su razumjeli pojam i smisao demokracije od domaće progresivne ekipe i njihovih satelita s tzv. desnog centra. I mediji sporazumno javljaju da su baš svi političari, bez obzira na stranačku orijentaciju, osudili spaljivanje Krnje u Imotskome. Eto, ne i ja. Nije me nitko pitao (jer odgovor bi kvario statistiku), ali sam se u toj generalizaciji osjetila prozvanom. Neka me sad svi koji misle drukčije slobodno spale u liku Krnje kao simbola neprihvatljive im pojave u društvu, za što Krnjo (Fašnik, Karneval, Pust…) i jest oduvijek služio. Neće biti tuženi - napisala je.

Vaša reakcija na temu