Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/HRT Capak: U petak bi brojka novozaraženih mogla biti veća od današnje

Capak: U petak bi brojka novozaraženih mogla biti veća od današnje

'Imamo cijeli niz mjera', rekao je Capak

Na HRT-u počela je emisija Otvoreno, a teme su rast broja zaraženih koronavirusom, mjere koje bi se mogle donijeti te eventualne kazne.

Capak je na početku, komentirajući Sloveniju, rekao kako će Hrvatska sve napraviti da se izbjegne lockdown.

'Imamo cijeli niz mjera', rekao je Capak.

'Slovenija nije vidjela rezultat prethodnih mjera. Mi epidemiolozi smo skloni strožim mjerama, ali treba razmišljati da se život i ekonomija moraju nastaviti', rekao je Capak.

'Danas se ova brojka od 705 u Zagrebu ne vidi u potpunosti u našem praćenju. Mi smo danas bili u intenzivnom kontaktu. Njihova realna brojka danas je bila nešto veća od 500. Sutrašnja brojka će biti nešto manja od te brojke. Za Hrvatsku je jako teško kazati, ali mislimo da će brojka biti nešto veća od današnje', rekao je Capak.

Vaša reakcija na temu