Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CARINA OBJAVILA Neke cigarete od sutra pojeftinjuju

CARINA OBJAVILA Neke cigarete od sutra pojeftinjuju

Donosimo nove cijene

Carinska uprava objavila je na svojim stranicama kako su pojedine tvrtke prijavile, sukladno članku 89. Zakona o trošarinama, promjene maloprodajnih cijena za određene marke cigareta, s datumom važenja od 29. siječnja 2023. godine, pišu 24sata.

Građani pomno prate cijene proizvoda koje kupuju te dolazi li do poskupljenja od ulaska u eurozonu početkom ove godine, a među proizvodima koji su poskupjeli našle su se i pojedine vrste cigareta, no neke će od sutra ipak biti jeftinije.

Riječ je o tvrtkama TDR d.o.o., Philip Morris Zagreb d.o.o., LEGENDA PROMET d.o.o., JT International Zagreb d.o.o., Pogon Kooltura d.o.o. te Veletabak d.o.o. Cigarete za koje su izvršene promjene maloprodajnih cijena u eurima iskazane su i označene žutom bojom u tablici koju je objavila Carinska uprava na svojim internetskim stranicama. Cijelu tablicu možete proučiti na poveznici.

Promjene koje su u tablici označene žutom bojom predstavljaju nove cijene. Primjerice, maloprodajna cijene po paketiću Yorka od 24 komada bit će manja za deset centi, a Marlbora za pet centi. Za pet će centi biti jeftiniji i Lucky Strike Original te Chesterfield Tuned Blue i Aqua. S druge strane, Marlboro Gold 23's poskupit će za cent, kao i Philip Morris Supreme i Blue.

Vaša reakcija na temu