Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Carla Konta na listi Domovinskog pokreta Miroslava Škore

Carla Konta na listi Domovinskog pokreta Miroslava Škore

Pripadnica je talijanske nacionalne manjine u Rijeci i svestrani poliglot, a sudjeluje u udrugama i projektima koji promiču kršćanske i pro-life vrijednosti

Dr. sc. Carla Konta na predstojeće parlamentarne izbore izlazi kao nezavisna kandidatkinja na listi Domovinskog pokreta Miroslava Škore u 8. izbornoj jedinici. Riječka povjesničarka, supruga i majka četvero djece, autorica je knjige US Public Diplomacy in Socialist Yugoslavia, 1950-70 (Manchester University Press, 2020), poslijedoktorandica na Odsjeku talijanistike Filozofskog fakulteta u Rijeci i profesorica povijesti u Srednjoj talijanskoj školi u Rijeci. Njeni su radovi objavljivani u prestižnim međunarodnim časopisima, a njena istraživanja i predavanja održana su na istaknutim međunarodnim konferencijama. Pripadnica je talijanske nacionalne manjine u Rijeci i svestrani poliglot, a sudjeluje u udrugama i projektima koji promiču kršćanske i pro-life vrijednosti.

- Hvala Miroslavu Škori i Domovinskom pokretu na iskazanom povjerenju! Kao liberalna konzervativka duboko vjerujem da povratak tradicionalnim, obiteljskim vrijednostima, ljubav prema domovini, slobodno tržište i briga za najslabije te reducirana državna uprava jesu putokazi za sretnu Hrvatsku. Domovinski pokret je pokret zajedništva, nade, stručnosti i integriteta gdje ćemo se boriti da Hrvatska postane zemlja velikih mogućnosti i blagostanja – izjavila je Konta.

Vaša reakcija na temu