Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Screenshot ČAŠOM U GLAVU: U kafiću nastradao HDZ-ov župan

ČAŠOM U GLAVU: U kafiću nastradao HDZ-ov župan

Odvezla ga je Hitna pomoć

Sinoć je u kafiću u samom središtu Varaždina nastradao varaždinski župan i HDZ-ovac Anđelko Stričak. Kako doznaje Index, Stričak je dobio čašom u glavu od strane mlađe osobe pri čemu mu je rasječena glava.

O tome što se točno dogodilo kruže različite priče, no prema svima on je zadobio ozljede dok je više osoba narušavalo javni red i mir. Zasad nije poznato tko je započeo sukob. Svjedoci kažu da je krvi bilo posvuda te da je varaždinskog župana odvela Hitna pomoć.

Također, u više poruka koje smo dobili stoji da je on bio u vidljivo pripitom stanju, no to će, naravno, utvrditi policija koja zasad ne želi ništa govoriti.

'Svi su tamo bili pijani, pa i on', govore svjedoci koji su htjeli ostati anonimni.

Policija potvrdila incident

Iz policije su nam potvrdili da je došlo do incidenta u kafiću te da je krim istraga u tijeku nakon koje će dati više informacija. Na pitanja koliko je osoba sudjelovalo, tko je započeo, ima li ozlijeđenih, odgovora nema.

Nešto kasnije iz policije su za Hinu ipak kazali ovo: 'U događaju su sudjelovale dvojica muškaraca od 49 i 24 godine. Jedna osoba je ozlijeđena. U tijeku je kriminalističko istraživanje, kako bi se utvrdile sve okolnosti'.

'Nepoznata osoba je sinoć u ugostiteljskom objektu u Varaždinu prišla županu Anđelku Stričaku te ga fizički napala. Župan Stričak je zadobio lakše ozljede i zatražio je liječničku pomoć te se osjeća dobro. Na mjesto događaja izašli su i službenici PU varaždinske, koji utvrđuju sve okolnosti događaja', Indexu su rekli iz Varaždinske županije.

Vaša reakcija na temu