Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Četveročlana obitelj iz Karlovca treba vašu pomoć

Četveročlana obitelj iz Karlovca treba vašu pomoć

Svakome tko želi pomoći dostavit će se dokumentacija

Četveročlana obitelj (baka, majka, otac i dijete) kako navode, nema nikakav prihod, nikakve pokretne i nepokretne imovine, što je utvrdio Centar za socijalnu skrb rješenjem. Baka i otac djeteta nisu radno sposobni, što je utvrdila medicina rada i Hrvatski zavod za zapošljavanje. Kod oboje postoji trajna invalidnost. Majka djeteta upućena na rtg srca i pluća te pulmologu - medicinska obrada u tijeku.

Dijagnoza oca djeteta nakon teškog stradavanja: teški i trajni kronični PTSP, trajna promjena osobnosti, fobični elementi, panični ekvivalenti, sumnjičavost, strah, strepnja, sniženje interesa za okolinu, zaboravljivost, teška povreda komocije mozga, teški potres mozga, napukla rebra, svakodnevne velike vrtoglavice, svakodnevne glavobolje, oštećenje srednjeg uha i sluha 70%, tjeskoba, oštećenje kičme i vratne kralježnice, astma te slabovidnost.

Baka djeteta dijagnoza: Hyperthyroxinemia, Hypothyreosis, Immunopathia gl thy, Thyreoidits chr Hashimoto susp, struma gl thy in. Dvije autoimune bolesti jetre i štitnjače. Štitnjača radi samo na tabletama, a nakon što tablete prestanu djelovati ostaje joj do mjesec dana života. Uz navedeno ima trajnu oštećenu kičmu, autoimunu bolest jetre, koćenje u vratu i križima, vrtoglavice i osjećaj pada dok leži.

Svakome tko želi pomoći dostavit će se sljedeća dokumentacija:  novo rješenje Centra za socijalnu skrb koji je službeno utvrdio da nemaju nikakav prihod, da nemaju nikakve pokretne i nepokretne imovine i da ne mogu svojim radom zaraditi za najosnovnije, potvrdu suda da nemaju nikakve imovine. Također dostavit će, kako navode, mnogobrojne medicinske nalaze raznih doktora specijalista za troje odrasla člana kućanstva, rješenje Predsjednice RH o doniranju pomoći 1.000,00 kn zbog teške situacije, rješenje Centra za socijalnu skrb o jednokratnoj pomoći 1.000,00 kn zbog teške bolesti, rješenje Zaklade Blažene Marije Petković o doniranju 1.000,00 kn zbog teške situacije, kopiju bankovnog računa te račun od doktora specijaliste i mnogu drugu dokumentaciju.

Potrebno je skupiti za pregled kod specijalista u poliklinici koja se jedina bavi takvom bolešću 3.600,00 kn, drugi krevet jer se ovaj raspao i spavaju na podu cca 2.000,00 kn. Frižider koji je pregorio prije dva dana zbog starosti jer je kupljen prije 25 godina i za to je potrebno cca 2.000,00 kn, za dijete za školu torba, knjige, bilježnice, tenisice itd. Hrana.

Obitelj vas moli da im se osobno javite na email: potrebitaobitelj@gmail.com, ili kontakt: 099 693 4069, kako bi vam dostavili cjelokupnu dokumentaciju koja potvrđuje sve navode i broj računa ukoliko želite uplatiti svoju donaciju.

Obitelj je nama dostavila navedenu dokumentaciju i htjela je ostati anonimna, no sve podatke i dokumentaciju možete saznati na spomenuti mail i broj mobitela.

Vaša reakcija na temu