Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Ćiro se ne predaje unatoč teškoj bolesti, družio se s Macronom

Ćiro se ne predaje unatoč teškoj bolesti, družio se s Macronom

'O čemu pričati? Pa o ženama!'

Službeni posjet Hrvatskoj, francuski predsjednik Emmanuel Macron završio je radnim ručkom u Esplanadi kojem su prisustvovale osobe iz javnog, gospodarskog, kulturnog, znanstvenog i sportskog života. Osoba koja povezuje Hrvatsku i Francusku u domeni sporta zasigurno je Miroslav Ćiro Blažević (86), trener svih trenera, koji je unatoč teškom zdravstvenom stanju i borbi s karcinomom prostate stigao na svečani ručak. 

- Nisam samo sretan što sam ovdje, nego i ponosan i mislim da svi Hrvati trebaju biti ponosni jer je ovo jedan od najvećih europskih političara. Nadam se da ću s njim razgovarati o ženama - rekao je Miroslav Ćiro Blažević.

U njegovom društvu bio je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić koji nije želio ništa komentirati pa je Ćiro dobacio:

- To je zato što je on ipak sportaš, a ne političar. 

Ćiro je dugo živio u Švicarskoj nakon čega je radio u Francuskoj, a titulu 'trenera svih trenera' vuče iz te zemlje, gdje je na Svjetskom prvenstvu 1988. godine osvojio broncu. 

Za stol s francuskim predsjednikom sjela je i delegacija Hajduka, kao i predstavnici Viteškog alkarskog društva iz Sinja, koji su također dobili pozivnicu.

Ćiro je u iščekivanju svečane delegacije ispred hotela Esplanada popričao s ministrom branitelja Tomom Medvedom i bivšim ministrom obrane Damirom Krstičevićem.

- Da nije on došao, ne bi se ni vidjeli, p... mu materina - dobacio je Ćiro u svom stilu, prenose 24 sata.

Vaša reakcija na temu