Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP DETALJI UBOJSTVA NA PARKINGU Napad je snimljen, ubojica je u bijegu

DETALJI UBOJSTVA NA PARKINGU Napad je snimljen, ubojica je u bijegu

Biciklist je muškarca udario više puta

Policija je objavila službeno priopćenje o napadu na zagrebačkom Trnju. Jučer je nakon fizičkog sukoba na zagrebačkom Trnju umro 66-godišnjak od posljedica ozljeda.

Napadač je od tada u bijegu. Policija je objavila što su zaključili nakon provedenog očevida.

'Jučer, 27. rujna, oko 9:35 na Trnju u Nalješkovićevoj ulici, na pješačko-biciklističkoj stazi, nakon prethodnog verbalnog sukoba, nepoznati je počinitelj fizički napao 66-godišnjaka, koji je pao na tlo, da bi ga potom on ponovno udario i tada napustio mjesto događaja. Na mjestu događaja je 66-godišnjak smrtno stradao, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Kriminalističko istraživanje je u tijeku', objavila je policija.

Policija u svom priopćenju ne spominje ubojstvo, već u naslovu pišu da je riječ o teškoj tjelesnoj ozlijedi s posljedicom smrti. Prema riječima svjedoka, u sukobu s ubijenim muškarcem sudjelovao je biciklist, koji se potom dao u bijeg. 

Dnevnik.hr javio je da su službenice iz obližnjeg ureda vidjele da je biciklist više puta udario muškarca, koji je potom pao na tlo. One su ga uspjele snimiti s leđa i snimku su predale policiji, koja sad ima konkretan trag. Jedan muškarac koji se našao u blizini kaže da je čuo svađu.

- U prvi mah sam pomislio da dolazi iz centra, ali sam onda shvatio da se nešto događa u blizini - ispričao je Ivica Talan, koji je u susjedstvu popravljao automobil.

Kad je došao na mjesto zločina, već je jedna žena pozvala hitnu pomoć. Vidio je muškarca na podu s ozljedom glave, iz koje je obilato krvario.

- U blizini je stajao njegov pas, koji nikoga nije puštao blizu - rekao je Talaj novinarima, piše Index.

Vaša reakcija na temu