Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić DIP upozorio Kolindu zbog objave fotografije s vojnicima

DIP upozorio Kolindu zbog objave fotografije s vojnicima

Objavila je fotografiju na kojoj u uniformi hoda uz hrvatske vojnike

Državno izborno povjerenstvo upozorilo je izborni stožer Kolinde Grabar-Kitarović zbog fotografije koju je objavila na Facebooku. Predsjednica na fotografiji u uniformi hoda uz hrvatske vojnike.

'Sigurna Hrvatska = snažna i opremljena hrvatska vojska i policija' -pisalo je uz fotografiju na kojoj je predsjednica s vojnicima.

- Iako je riječ o Facebook oglasu koji je neaktivan, DIP RH je upozorilo Izborni stožer predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović kako državni dužnosnici, koji su sudionici u izborima, ne smiju imati povlašteni položaj prema drugim sudionicima u izborima te se njihove redovite aktivnosti ne smiju koristiti u svrhu izborne promidžbe, jer bi se na taj način kandidati koji nisu državni dužnosnici dovodili u nepovoljan položaj - stoji u odgovoru DIP-a GONG-u koji je prijavio Kolindu Grabar-Kitarović.


Vaša reakcija na temu