Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot DOMOVINSKI POKRET: HDZ-u i Možemo predlažemo zajednički slogan - Lažemo dok možemo

DOMOVINSKI POKRET: HDZ-u i Možemo predlažemo zajednički slogan - Lažemo dok možemo

'Nametanjem protunarodne ‘rodne ideologije’ na podmukli se način pokušava rastočiti zdravo društvo i uvesti potpuno neprihvatljiva kvaziideološka mjera'

Zamjenika predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić HDZ-u i Možemo predlaže da se preimenuju u zajednički nazivnik 'Lažemo dok možemo'.

- Kao što je Domovinski pokret već pozvao Andreja Plenkovića i Milorada Pupovca da javno potpišu koaliciju i tako službeno ozakone izvanbračnu političku zajednicu HDSDSSZ-a (za mjesto svečanog potpisivanja tog trgovačkog sporazuma predlažemo, simbolično - Vukovar), tako sada na isti način, pozivamo Plenkovića i Tomislava Tomaševića da legaliziraju Koaliciju za nametanje rodne ideologije! Duhovno ishodište novog političkog sporazuma je služenje globalnim, umjesto nacionalnim interesima, a ovim putem slobodni smo predložiti im i zajedničko ime – Lažemo dok možemo!, poručuje Radić

Domovinski pokret od Andreja Plenkovića ovim putem zahtijeva da se istog trenutka javno očituje o skandalu iz Porta, gdje se Hrvatska nije pridružila zahtjevu Mađarske i Poljske kojim bi se iz zaključaka tzv. Deklaracije o unaprjeđenju socijalne kohezije izbacio izraz ‘rodna ravnopravnost’. 

- Neka hrvatskom narodu odgovori na jednostavno pitanje; u čije ime i za čiji račun provodi ovakvu politiku? Provođenje ‘rodne ideologije’ je očiti primjer Plenkovićeva služenja globalističkim interesima i probriselskoj birokratskoj agendi.

Nametanjem protunarodne ‘rodne ideologije’ na podmukli se način pokušava rastočiti zdravo društvo i uvesti potpuno neprihvatljiva kvaziideološka mjera, koja za konačni cilj ima degradaciju obitelji, kao nukleusa i čvrstog temelja svake normalne zajednice. U konkretnom se slučaju, da budemo potpuno jasni, ne radi ni o nikakvoj zaštiti manjinskih prava, već o vulgarnom pokušaju da se većini građana nametne manjinska, kvazisvjetonazorska agenda.

Pokazalo se da je nasilno uvođenje 'roditelja 1' i 'roditelja 2' umjesto oca i majke te uvođenje 'srednjeg roda' i cijelog niza drugih protuprirodnih mjera nanijelo svim društvima i državama koje su to pokušale učiniti nesagledivu štetu. Nakon prijevare birača uspostavom trgovačke koalicije s Miloradom Pupovcem i SDSS-om, na djelu je još jedan pokušaj teške prijevare.

DP stoga poziva cjelokupnu hrvatsku javnost da se oštro suprotstavi novoj manipulaciji i pokušaju nametanja politike za koju ova Vlada i Plenkovićev HDZ nisu dobili mandat hrvatskih birača. Sada je posve jasno da je politički nasilno i nedemokratsko nametanja ‘rodne ideologije’ jedan od glavnih razloga zbog kojih je Andrej Plenković, s optuženikom USKOK-a, bivšim ministrom i političkim tajnikom HDZ-a Lovrom Kuščevićem, hrvatskom narodu ukrao referendum. Domovinski pokret ne namjerava odustati od našeg temeljnog jamstva građanima Republike Hrvatske da za sva bitna pitanja organiziramo referendum, kao izravni i najpošteniji oblik osluškivanja narodnog bila.

Na zajednički slogan još jedne političke izvanbračne zajednice koja se tek treba legalizirati – Lažemo dok možemo, Domovinski pokret ima konkretan odgovor: Mislite da možete, ali ničija do zore gorjela nije - pa neće ni vaša!, poručuje Mario Radić, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta

Vaša reakcija na temu