Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot DOVEZAO POMOĆ Drele prvi saborski zastupnik koji je otišao u Ukrajinu
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

DOVEZAO POMOĆ Drele prvi saborski zastupnik koji je otišao u Ukrajinu

Usput je spasio cijelo leglo štenaca koje će udomiti u Hrvatskoj

Davor Dretar Drele saborski zastupnik Domovinskog pokreta prvi je saborski zastupnik koji je nakon početka velikoruske agresije otišao u Ukrajinu. 

Nakon putovanja koje trajalo cijelu noć i dan te dvadesetak kontrolnih punktova ukrajinskih oružanih snaga, uspio se probiti do Lavova.

'Ukrajincima je dovezao humanitarnu pomoć iz Varaždina. Razveselio je mnoge drage ljude, ali i kućne ljubimce, kojima je pomoć također potrebna', poručuju iz Domovinskog pokreta.


Drele se uživo javio za Z1 televiziju, a urednik Velimir Bujanec na Facebooku je objavio i snimku spašenih štenaca, koje će saborski zastupnik udomiti u Hrvatskoj.


Vaša reakcija na temu