Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ilustracija DVOJE MRTVIH, 25 OZLIJEĐENIH Vozač kombija s migrantima bježao policiji pa skrivio nesreću

DVOJE MRTVIH, 25 OZLIJEĐENIH Vozač kombija s migrantima bježao policiji pa skrivio nesreću

PU sisačko-moslavačka objavila detalje tragedije

Policijska uprava sisačko-moslavačka objavila je detalje tragične prometne nesreće koja se zbila noćas, 5. listopada oko 1.15 sati, na području Novske, u mjestu Paklenica. Naime, dvije su osobne smrtno stradale, još ih je 25 ozlijeđeno. 

'Policijski službenici koji rade na poslovima suzbijanja krijumčarenja migranata i sprječavanja nezakonitih migracija su, kod naplatne postaje Novska, zamijetili kombi njemačkih nacionalnih oznaka koji je djelovao preopterećen. Kada je vozač kombija uočio policiju, povećao je brzinu te se nastavio kretati u smjeru Novske. 

Policijski službenici su se, zbog sumnje u krijumčarenje migranata, uputili za kombi vozilom na sigurnoj udaljenosti, bez zvučnih i svjetlosnih signala, ne progonivši ga. Nakon sedam kilometara, dolaskom u mjesto Paklenica, zatekli su kombi vozilo koje je sletjelo s kolnika u odvodni kanal gdje je udarilo u betonski most, nakon čega se bočno prevrnulo i udarilo u zid kuće i stup električne rasvjete.

Na mjestu događaja dvije osobe - vozač i putnik - smrtno su stradale, dok se ostalim osobama pruža liječnička pomoć u više zdravstvenih ustanova', stoji u priopćenju policije.

Na mjestu događaja obavljen je očevid. Slijedi utvrđivanje identiteta osoba koje su se nalazile u kombiju.

Vaša reakcija na temu