Glasnović nastavio vrijeđati Lenarta i na Facebooku

Glasnović nastavio vrijeđati Lenarta i na Facebooku

Nemoj sr*t, majmune jedan, vikao je u Saboru

U Saboru je tijekom rasprave zamalo došlo do fizičkog obračuna između nezavisnog Željka Glasnovića i Željka Lenarta iz HSS-a. Glasnović je pričao o korupciji, a žestoko je kritizirao i HRT i emisije koje se prikazuju. Spominjao je komunizam i ljude iz prošlog sistema. U jednom se trenutku obrušio na Željka Lenarta i počeo je galamiti. 

- Nemoj sr*t, majmune jedan - vikao je Glasnović.

Činilo se da će doći do fizičkog sukoba, a Glasnović se vratio u klupu nakon što je Radin pozvao saborsku stražu. Glasnović je, motiviran obračunom, na Facebooku uz video svoga govora objavio tekst naslova 'Radi istine'. 

- Bio sam dijete kad je moja obitelj, kao i mnoge hrvatske obitelji nakon 1945., bila prisiljena bježati od beznađa i spašavati život izvan svoga doma i domovine. Kao i mnogi drugi Hrvati, članovi moje obitelji završavali su u masovnim grobnicama, na križnim putevima i u kazamatima. Oduzeti su im svi posjedi i imovina koju su generacijama, teškim radom stjecali. Mojemu djedu, kao hranitelju obitelji, nakon 10 godina robije u KPD Zenica, osim imovine, oduzeta su i sva građanska prava, uključujući pravo na rad. Križni put, zatvaranja i razne druge torture doživjele su i moja baka, majka i tete - piše Glasnović.

Navodi dalje kako su se on i njegov brat 1991. godine vratili kako bi branili domovinu od agresora. 

- Brat je prošao 15 mjeseci nezamislivih tortura u četničkom zarobljeništvu gdje su mu bušili koljena s bušilicom, bez uha, bez kože na leđima... A pitanje za dvojnika Stane Dolenca iz HSS-a koji bezočno diže svoju bezvratu masnu glavu u Saboru: gdje je bio kad se branila Domovina i narod (kažu da je, kao i svaki miš, pobjegao u mišju rupu)? Zašto se priključio crvenoj opciji koja je, uz hrvatski narod, pobila i prvake HSS-a, zatvarala Radićevu ženu, uništila Hrvatsko selo? Dragi hrvatski domoljubi, širite istinu o hrvatskoj povijesti. Istina je kao lav - pusti ga, on će naći svoj put - stoji u objavi.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(58834, "");
Pregledaj komentare