Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/HRT Gotovinin odvjetnik: Čovjeku koji je ubio Miloševićevu baku ubili su članove obitelji

Gotovinin odvjetnik: Čovjeku koji je ubio Miloševićevu baku ubili su članove obitelji

Nasilje rađa nasilje. Ali to nije opravdanje, poručio je Luka Mišetić

Potpredsjednik Vlade Boris Milošević prije nekoliko dana na društvenim mrežama objavio je zašto ide na proslavu Oluje te između ostalog napisao i što ga je dočekalo kada mu se otac vratio iz HV-a.

Na Twitteru se povodom toga oglasio i Luka Mišetić, odvjetnik Ante Gotovine u Haagu.

- Čovjek koji je ubio baku Borisa Miloševića uhićen je 1995., a osuđen za ubojstvo 1996. Bio je svjedok obrane generala Gotovine u Haagu, pozvan da dokažemo da je Hrvatska procesuirala ubojstva nakon Oluje i da te zločine nisu počinili ‘vojnici’ pod vojnim zapovjedništvom - napisao je Mišetić.

Dodao je kako je sam Veselko Bilić svjedočio da je bio izbjeglica iz sela Krkovića te da je 1991. ubijeno deset članova njegove obitelji. 

- Nasilje rađa nasilje. Ali to nije opravdanje. Veselko Bilić zaslužio je kaznu - zaključio je.

Vaša reakcija na temu