Grmoja: Predsjednica očito nije imala hrabrosti udariti šakom o stol, a Most na vrata Pantovčaka više neće kucati!

Grmoja: Predsjednica očito nije imala hrabrosti udariti šakom o stol, a Most na vrata Pantovčaka više neće kucati!

Politički tajnik Mosta je došao u Metković na Maraton lađa

Nikola Grmoja, politički tajnik Mosta, rekao je danas u Metkoviću da na vrata Pantovčaka Most više ne misli kucati te da je predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović odgovorom na njihovu inicijativu o sazivanju izvanredne sjednice Sabora, na kojoj bi se raspravljalo o povjerenju ministru zdravstva Milanu Kujundžiću, pokazala da nema hrabrosti udariti šakom o stol kao što je najavljivala.

Ured predsjednice je izvijestio da će odluku donijeti ako Ustavni sud ocijeni da su se za to stekli uvjeti.

- Očito nije imala hrabrosti udariti šakom o stol kao što je najavljivala i nije se htjela sukobiti sa strankom koja joj treba dati podršku. Vrata Pantovčaka nisu više vrata na koja mi mislimo kucati - rekao je Grmoja i najavio da se Most ponovno namjerava obratiti predsjedniku Ustavnoga suda Miroslavu Šeparoviću

- Ustav je jasan. Radi se o tome da je cjelokupna oporba uputila zahtjev za sazivanjem izvanredne saborske sjednice i u roku od 30 dana se to treba i napraviti. Kada su u pitanju hrvatske institucije, mislim da ni jedan hrvatski građanin nije optimističan, ali mi smo poznati kao jako uporni - zaključio je Grmoja.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(49584, "");
Pregledaj komentare