Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GRMOJA O TESTIRANJU ŠKOLARACA:  Očito je da netko blizak HDZ-u treba zaraditi lovu na testovima

GRMOJA O TESTIRANJU ŠKOLARACA: Očito je da netko blizak HDZ-u treba zaraditi lovu na testovima

'Dolazi vrijeme kada će Most preuzeti odgovornost za državu i kada će institucije biti neovisne pa neće biti zaštićenih'

Na najavu kako se za učenike ukida samoizolacija te se uvodi samotestiranje, osvrnuo se MOST-ov saborski zastupnik Nikola Grmoja.

'Stožer i Vlada namjeravaju baciti 20 miljuna kuna na testiranje i maltretiranje zdrave djece za koju nisu bile opasne i puno opasnije varijante koronavirusa od omikrona. Očito je da netko blizak HDZ-u treba zaraditi lovu na testovima.

Vrijeme je da se prestane s online nastavom i da djeci konačno vratimo normalno školovanje i normalno djetinjstvo', poručio je putem Facebooka. 

'Dolazi vrijeme kada će Most preuzeti odgovornost za državu i kada će institucije biti neovisne pa neće biti zaštićenih. 

Tada će mnogi morati odgovarati zbog ovog što su radili zadnje dvije godine', zaključuje Grmoja.


Vaša reakcija na temu