Foto: Viktor Gloc Grupacija dimnjačara HGK ponudila pomoć Gradu Zagrebu

Grupacija dimnjačara HGK ponudila pomoć Gradu Zagrebu

Sanacija posljedica potresa

Snažan potres u Zagrebu nanio je veliku štetu zgradama i infrastrukturi, stoga je Grupacija dimnjačara HGK, koja okuplja sva trgovačka društva iz ove djelatnosti, ponudila pomoć Gradu Zagrebu te dimnjačarima i upraviteljima zgrada s područja Grada Zagreba.

'U ovakvim trenucima na gradske službe Grada Zagreba, upravitelje zgrada i zagrebačke dimnjačare dolazi veliki broj upita zabrinutih građana, kao i molbi za nužnim i hitnim intervencijama. Građanima je potrebno da to bude odrađeno u kratkom roku, za što su potrebni i resursi i djelatnici. Stoga je Grupacija dimnjačara ponudila pomoć kroz rješavanje elektronskih i telefonskih upita te eventualnu operativnu pomoć na samom terenu kako bi se rasteretio sustav, rekla je potpredsjednica HGK za graditeljstvo i promet Mirjana Čagalj.

Dejan Lončarić, voditelj Grupacije dimnjačara HGK ističe: 'Kao struka, ali prije svega kao kolege dimnjačari iz ostatka Hrvatske znamo da se upiti i instrukcije ne mogu obavljati u isto vrijeme s operativnim radom na terenu te smo spremni ponuditi svaki oblik pomoći. Time možemo kolege iz Zagreba sljedećih nekoliko dana bar djelomično rasteretiti'.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(61702, "");
Pregledaj komentare
29