Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gruzijci noževima izboli Hrvate

Gruzijci noževima izboli Hrvate

Dvojica teško ozlijeđena

Lošinjska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvojicom državljana Gruzije u dobi od 25 godina zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju, javlja PU primorsko-goranska.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena osnovana sumnja da su navedeno kazneno djelo počinili na štetu trojice hrvatskih državljana u dobi od 21, 22 i 25 godina, s kojima su se noćas, 1. srpnja sukobili u Malom Lošinju, a čemu je prethodilo narušavanje javnog reda i mira.

U ovom događaju ozlijeđeni su zadobili ubodne rane te su sva trojica prevezena u KBC Rijeka radi pružanja liječničke pomoći. Dvojici ozlijeđenih konstatirane su teške tjelesne ozljede, a jedan je lakše ozlijeđen.

Osumnjičene državljane Gruzije policija je uhitila u roku manjem od dva sata od sukoba i privela na kriminalističko istraživanje, po završetku kojeg su obojica kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu i bit će predani pritvorskom nadzorniku, piše Index.

Vaša reakcija na temu