Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com HAC: Ovaj vikend bismo mogli dostići brojke od lani, a idućih dana možda ih i prestići

HAC: Ovaj vikend bismo mogli dostići brojke od lani, a idućih dana možda ih i prestići

Kolovoz na hrvatskim prometnicama gotovo da bi mogao zavarati da epidemija koronavirusa nije u tijeku

Da je turistička sezona znatno bolja od očekivane, vidi se i na prometnicama na kojima su već gužve i kolone, a kakvo je trenutačno stanje na ulazu na autocestu u Lučkom provjerio je RTL u razgovoru s Borisom Miševićem i Pericom Šiljegom iz Sektora za naplatu cestarine u HAC-u, koji je kazao da su brojke danas takve da bismo brzo mogli dostići i one od lani, a idućih dana ih i prestići.

'Podaci do 17 sati danas pokazuju da je na autocestu ušlo već više od 27.000 vozila, a na isti petak lani do 17 sati ušlo je 28.000 vozila. Ti nam podaci realno daju nadu očekivati da će ovaj vikend dostići brojke od prošlogodišnjeg vikenda', kazao je Šiljeg dodavši da bi ako se takav trend nastavi ovogodišnji vikend mogao biti i jači nego lanjski.

Što se tiče putovanja, savjetovao je da na put kreću u kasnim poslijepodnevnim satima i da putuju danima u radnom tjednu, javlja RTL.

Vaša reakcija na temu