Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com HAK Olujni vjetar na Paškom mostu, na Krčkom kilometarska kolona

HAK Olujni vjetar na Paškom mostu, na Krčkom kilometarska kolona

Promet je pojačan na autocesti

HAK je objavio najnovije stanje na cestama.

Zbog olujnog vjetra samo za osobna otvoren je Paški most.

Na Krčkom mostu (D102) zbog olujnog vjetra zabrana je prometa za I. skupinu vozila u oba smjera (motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu sa jednom osovinom). Kolona vozila proteže se oko 3 km. HAK moli korisnike za strpljenje.

Povremeno je pojačan promet na pojedinim dionicama autocesta, u blizini odmorišta, pred naplatnim postajama, prilazima turističkim središtima u priobalju te pojedinim graničnim prijelazima.

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče pred naplatama Lučko i Demerje u oba smjera nema čekanja, a između mosta Maslenica i tunela Bristovac vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h zbog jakog vjetra.

Na cesti A3 Bregana-Lipovac kolona osobnih i teretnih vozila kraj graničnog prijelaza Bajakovo u smjeru Lipovca duga je oko 1 km.

Vaša reakcija na temu