Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HDZ: Dok Milanović zabavlja naciju novim 'zoranizmima', premijer je dogovorio Macronov posjet

HDZ: Dok Milanović zabavlja naciju novim 'zoranizmima', premijer je dogovorio Macronov posjet

Plenković zahvaljuje francuskom predsjedniku na podršci ulasku Hrvatske u Schengen

Na Facebook stranici HDZ-a objavljeno je da je premijer Andrej Plenković dogovorio posjet Emmanuela Macrona dok predsjednik Zoran Milanović 'zabavlja naciju novim zoranizmima'. 

- Prijetnje 'blokadama', ucjene i cirkusi koje najavljuje govore o Milanoviću, ne o nama. Sa slučajem brigadira Burčula nemam nikakve veze, nikad se nisam miješao u imenovanja, promaknuća, umirovljenja… bilo kojeg časnika Hrvatske vojske, a ne kanim ni ubuduće. Zaustavljam tu 'temu', neka je rješava s ministrom obrane. Ne možete očekivati baš srdačnu suradnju s nekim tko stalno vrijeđa sve druge, krši zakone, ne poštuje državne blagdane, prijeti auzmešima. Znate kad se kaže da je nekome 'auzmeš u glavi', to je gore od južine, od 'vento del sud'. Za 'blokade' zbilja morate njega pitati, ja se odgovorno bavim poslom koji su mi povjerili hrvatski građani. Mogu najaviti da će francuski predsjednik Emmanuel Macron do kraja studenog doći u Hrvatsku. Posjet smo dogovorili tijekom naših razgovora na EUCO u Bruxellesu. Zahvaljujem mu na podršci ulasku Hrvatske u Schengen. Poslije 8 godina članstva u Europskoj uniji, vrijeme je da se pridružimo Schengenskom prostoru. Želimo da to bude ostavština naše Vlade - poručio je Plenković. 


Vaša reakcija na temu