Foto: Veljko Martinović HDZ: Kao prononsirani ženomrzac, Milanović loše glumi zaštitnika žena!

HDZ: Kao prononsirani ženomrzac, Milanović loše glumi zaštitnika žena!

'Milanovića teško muči JANAF, ali je očito i teški licemjer'

HDZ je na Facebooku objavio da predsjednik Zoran Milanović, kao prononsirani ženomrzac, loše glumi zaštitnika žena te nabrojao neke primjere Milanovićevih izjava o ženama.

'Kao prononsirani ženomrzac, Milanović loše glumi zaštitnika žena!

Čim se u javnosti spomene JANAF, Zoranu Milanoviću počnu se tresti ruke. Problijedi. Lice mu se zgrči. Krene rafalno pucati po svima. Tako se i danas, poput kakvog stalkera, okomio, verbalno nasrnuo na HDZ i predsjednika #SaborRH. Ničim izazvan, nijednom spomenut, izvan svakog konteksta. Samoproglašeni 'Marlon Brando' nastoji skrenuti pažnju. Poznata je to njegova taktika, no sada ju je nadogradio jednim bizarnim elementom: iako prononsirani ženomrzac, glumi zaštitnika žena. Pa podsjetimo na samo nekoliko njegovih mizoginih uvreda:

O kandidatkinjama SDP-a: 'Budite bolje, pametnije i lukavije pa će zaboraviti da ste žene'.

O zastupnici Radi Borić: 'Ona je slika sve ljepote svog morala i poštenja'.

O Marijani Puljak i Daliji Orešković: 'Samodopadne i neozbiljne narikače'.

O žrtvama seksualnog nasilja: 'Kada o tome zapomažu glumice koje iz kreveta ne izlaze za manje od pet milijuna dolara, to baš ne vidim kao nešto čime bih se trebao zanimati'.

U povodu Dana žena: 'Postoje žene i žene. Postoje žene (…) koje će nasilnike i sve koji im se nađu na putu udariti u jedno mjesto. I postoje žene koje glumataju“.

O pravobraniteljici za ravnopravnost spolova Višnji Ljubičić: 'Želiš da te se tretira kao Amazonku?'.

Itd.

Milanovića teško muči JANAF, ali je očito i teški licemjer. Koji je, valjda podsvjesno govoreći o samom sebi, 'slika sve ljepote svog morala i poštenja'.', napisao je HDZ na Facebooku. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(94362, "");
Pregledaj komentare
29