Foto: Veljko Martinović HDZ: Naši članovi u grupama pišu kako treba sve nabiti na kolac, koga pustiti leđno niz Savu, a kome dati metak u čelo

HDZ: Naši članovi u grupama pišu kako treba sve nabiti na kolac, koga pustiti leđno niz Savu, a kome dati metak u čelo

To je za njih i njihovu politiku, poručuju, neprihvatljivo

Na medijske natpise kako će HDZ sankcionirati one članove koji prijete na društvenim mrežama i na status Davora Ive Stiera o toj temi reagirali su iz te stranke.

- Nastavno na medijske članke u kojima se, kao i obično, nepotpuno i pristrano prenosi dio rasprava sa sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a održane 8. studenoga, kao i reakciju saborskog zastupnika HDZ-a Davora Stiera, naglašavamo da nitko u HDZ-u ne dovodi u pitanje slobodu i tajnost dopisivanja te slobodu izražavanja mišljenja, a posebno članova stranke. No, isto tako, za HDZ i politiku koju vodimo neprihvatljivo je da bilo koji član u grupama koje se organiziraju 'pod nazivom i simbolima HDZ-a' kontinuirano širi govor mržnje i prijetnje, poput poziva da nekoga treba 'leđno pustiti niz Savu', 'nabiti sve na kolac', 'dat' mu metak u čelo', te otvoreno agitirati i poticati članove da podržavaju druge stranke i kandidate, kao i pozivati članove da ne glasuju za kandidate HDZ-a - napisali su na svojim stranicama.

Istaknuli su kako to nije, niti će biti, politika HDZ-a.

- Ako Davor Stier dijeli i podržava takve izljeve govora mržnje i prijetnji usmjerenih prema stranačkim kolegama, neka to javno kaže. Stoga je od Stiera perfidno i otužno zlorabiti poruke Ivana Pavla II. Misli li Davor Stier da bi Ivan Pavao II ovakve pozive na linč smatrao porukama slobode, mira i ljubavi? - zaključeno je na stranici HDZ-a.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(54027, "");
Pregledaj komentare