Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HDZ-ovac Sanader SDP-ovcu u Saboru: 'Vas je istukao Vaš partner'

HDZ-ovac Sanader SDP-ovcu u Saboru: 'Vas je istukao Vaš partner'

'Razmišljajte vi o svom društvu, a ne o našem društvu. Brinite se vi o svojoj kući', rekao je Sanader

HDZ-ov potpredsjednik sabora Ante Sanader je u današnjoj raspravi o ministru Tomislavu Ćoriću, odgovarajući na optužbe u korupciji u HDZ-u, predbacio Domagoju Hajdukoviću da ga je - pretukao partner, piše Index.

'Sad bih ja mogao reći nešto, ali isto ću vjerojatno vrijeđati... Dobro društvo u nekim organizacijama jednostavno ne možete naći zbog duboko, duboko ukorijenjene korupcije, kao što vidimo iz dana u dan. I sad ja mogu za govornicom nabrajati, mogao bih nabrajati vjerojatno cijelu noć sve afere i sve ljude, visoke dužnosnike koji su presuđeni. I neće stati na tome, bojim se da će se nastaviti i dalje. A dok to se tako bude nastavilo i dok tako neke organizacije budu radile, bojim se da neće biti dobro nikom u Hrvatskoj', rekao je Hajduković u svom izlaganju, na što je uslijedila replika HDZ-ovca Ante Sanadera.

'Vi ste 3.5 minute govorili samo o korupciji HDZ-a. Pa mislim... To ste govorili četiri protekle godine. I to vam ne pali. To je na tragu ovog što je rekla Vaša kolegica Ahmetović, da mi uvijek govorimo da smo pobijedili na izborima. Ali mi smo dobili podršku naroda, a ne vi. Vi govorite da smo mi loše društvo. Pa vi osobno imate loše društvo, vas je osobno Vaš partner istuka. Razmišljajte vi o svom društvu, a ne o našem društvu. Brinite se vi o svojoj kući', rekao je Sanader.

Vaša reakcija na temu