Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Hrvat ranjen na ratištu u Ukrajini, Beroš potvrdio kako nije životno ugrožen
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Hrvat ranjen na ratištu u Ukrajini, Beroš potvrdio kako nije životno ugrožen

'Prevezen je na sigurno mjesto, prebacit će ga u Zagreb'

Hrvatski državljanin koji se borio u Ukrajini, doznaje Jutarnji list, nedavno je ranjen u borbi na bojištu i očekuje se njegov povratak u Hrvatsku. Ministar zdravstva Vili Beroš je potvrdio kako nije životno ugrožen.

On je, potvrđeno je u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, prevezen na sigurno mjesto odakle će mu biti osiguran prijevoz i nastavak puta za Hrvatsku gdje će nastaviti liječenje u jednoj od zagrebačkih bolnica.

- Potvrđujemo informaciju o ozlijeđenom hrvatskom državljaninu u Ukrajini, koji je zajedničkim naporima Ministarstva vanjskih i europskih poslova i Ministarstva zdravstva s ukrajinskim vlastima prevezen na sigurno odakle će mu biti osiguran prijevoz i nastavak puta za Hrvatsku gdje će nastaviti liječenje - poručuju iz hrvatskog Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

Hrvatski državljanin, kako Jutarnji neslužbeno doznaje, borio se kao dragovoljac na ukrajinskoj strani i ima potpisan ugovor s Ukrajinom. Najveći dio hrvatskih dragovoljaca nalazi se u sklopu bojne 'Azov'.

Vaša reakcija na temu