Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com HRVATSKE ŠUME O UHIĆENJIMA Nadamo se da će se sve vrlo brzo raspetljati i da neće naštetiti našem ugledau

HRVATSKE ŠUME O UHIĆENJIMA Nadamo se da će se sve vrlo brzo raspetljati i da neće naštetiti našem ugledau

Kažu da je projekt vezan uz bivšu upravu

O policijskoj akciji u kojoj je uhićen predsjednik uprave Hrvatskih šuma, Krunoslav Jakupčić, oglasila se i uprava Hrvatskih šuma.

Potvrdili su da je Jakupčić priveden na ispitivanje, ali nisu dali nikakav drugi komentar na događaj.

- Radi se o projektu koji je vezan uz bivšu upravu Šuma. Očekujemo da institucije odrade posao - poručili su iz uprave, piše N1.

Dodali su da Hrvatske šume i dalje nesmetano rade te da svih 8200 zaposlenika može biti mirno. 

- Ovo nam je napravilo korporativnu štetu, ali to neće utjecati na naše poslovanje. Nadamo se da će se sve vrlo brzo raspetljati i da navedeno neće naštetiti ugledu Hrvatskih šuma - poručili su, dodavši da sve podružnice i rade te da uprava funkcionira.

Vaša reakcija na temu