Hvar Hillsu 65.000 kuna za dobivanje znaka 'Hrvatska kvaliteta'

Hvar Hillsu 65.000 kuna za dobivanje znaka 'Hrvatska kvaliteta'

Iz tvrtke računaju na povećanje prodaje na domaćem i inozemnom tržištu

Tvrtka Hvar Hills prijavila se na natječaj 'Znakovi kvalitete' Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i do kraja godine dobit će znak 'Hrvatska kvaliteta' za pet svojih proizvoda - Magnus, Prošek, Bogdanuša, Plavac mali i Pharos.

Ukupna vrijednost bespovratnih sredstava za njihov projekt 'Znakovi kvalitete - Hrvatska kvaliteta za proizvode Društva' iznosi 65.000 kuna. Projekt završava u prosincu 2019. godine. 

Iz tvrtke ističu kako je cilj projekta dobivanje znaka 'Hrvatska kvaliteta' za njihovih pet vlastitih proizvoda, stvaranje dodane vrijednosti za društvo kroz povećanje prodaje na domaćem i inozemnom tržištu te povećanje cjelokupne konkurentnosti. Provedbom navedenih aktivnosti, društvo se nada da će postići diferencijaciju na tržištu te biti cjenovno fleksibilnije. 

Poziv Znakovi kvalitete namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzećima. Dodijeljenim bespovratnim sredstvima, putem vaučera sufinanciraju se projektne aktivnosti koje se odnose na ostvarivanje prava korištenja znakova kvalitete kao što su: 'Hrvatska kvaliteta', 'Izvorno hrvatsko', 'Tradicijski obrti' i 'Umjetnički obrti'.

Vaučer se može dodijeliti za nabavu znaka/znakova od Hrvatske gospodarske komore ili Hrvatske obrtnike komore. Sredstva se dodjeljuju iz Europskog fonda za regionalni razvoj. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52401, "");
Pregledaj komentare