Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
INA od petka pod hakerskim napadom: 'Poduzimamo sve kako bi žurno otklonili poteškoće u radu sustava'

INA od petka pod hakerskim napadom: 'Poduzimamo sve kako bi žurno otklonili poteškoće u radu sustava'

Prodaja goriva na maloprodajnim mjestima se nastavlja neometano

INA Grupa je pod kibernetičkim napadom koji je započeo u petak, 14. veljače oko 22 sata te uzrokovao poteškoće u radu pojedinih informatičkih sistema, što povremeno može utjecati na normalan rad, primjerice, izdavanja bonova za mobitele, elektroničkih vinjeta, plaćanja komunalnih računa. Opskrba tržišta je sigurna. 

- Prodaja goriva na našim maloprodajnim mjestima se nastavlja neometano. Provedba svih plaćanja je sigurna, neovisno o tome radi li se o gotovinskom plaćanju, INA kartici ili bankovnoj kartici. Poduzimamo sve kako bi žurno otklonili poteškoće u radu sustava. Ispričavamo se našim kupcima za eventualne neugodnosti koje je ova situacija mogla prouzročiti i molimo za razumijevanje do ponovne pune uspostave sustava. O daljnjem razvoju situacije javnost će biti pravovremeno obaviještena - priopćili su iz INA-e.

Vaša reakcija na temu