Ivan Pernar dobio sinčića: Noa nam je stigao na svijet, odbili smo ga cijepiti!

Ivan Pernar dobio sinčića: Noa nam je stigao na svijet, odbili smo ga cijepiti!

Sretnu vijest podijelio je preko društvenih mreža

Ivan Pernar danas je po drugi put postao otac. Sretnu vijest je nekadašnji suosnivač Živog zida i današnji kandidat za predsjednika RH podijelio na društvenim mrežama.

- Dragi prijatelji, Noa nam je stigao na svijet! - napisao je uz fotografiju tek rođenog sinčića.


Nešto kasnije se zahvalio osoblju karlovačke opće bolnice na vrhunski obavljenom porodu, na ljubavi koju su pružili njegovoj ženi i brizi za dijete nakon poroda.

- Mali Noa je zaplakao samo kad je išao van, sad ne plače, dugačak je bio 51 cm i težak 3250 g. Dijete je hvala Bogu dobro i zdravo, pa se zahvaljujem i onome u kojeg mnogi ne vjeruju ali ja osobno vjerujem. Hvala svima vama na čestitkama i zahvaljujem vam za ljubav koju ste iskazali. Što se tiče samog termina, rođen je s danom ili bolje rečeno par sati zakašnjenja. Trebao se roditi 10.8., ali je vodenjak iznenadno puknuo danas u 4 ujutro pa smo kroz sat vremena došli do bolnice. Porodio se u 11 sati otprilike. Također, odbili smo da se djetetu daju ikakva cjepiva jer imam loša iskustva s prvim sinom, a naslušali smo se iz prve ruke svakakvih horor priča od drugih roditelje. Cijepljenje sa sobom nosi rizik koji je za mene i njegovu majku Viktoriju, inače zubaricu, bio neprihvatljiv. Ne vjerujemo u imunitet krda, niti imamo mentalitet krda. Imamo svoje mišljenje i nemamo namjeru popustit pritisku medija i farmaceutske industrije - napisao je Pernar.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(49614, "");
Pregledaj komentare