Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivan Vilibor Sinčić: Revolucija neće nikada uspjeti u Hrvatskoj

Ivan Vilibor Sinčić: Revolucija neće nikada uspjeti u Hrvatskoj

Ja sam spreman ići do kraja, ja ću ići u zatvor...

Predsjednik Živog zida i europarlamentarac Ivan Vilibor Sinčić objasnio je zašto, po njemu, revolucija u Hrvatskoj nikada neće uspjeti. Evo što je jutros na Facebooku objavio: 

- Uvode se covid putovnice. Dobio sam na stotine poruka s pitanjima zašto ne pokrenem revoluciju i zaustavim ovo ludilo. Dragi birači, u Hrvatskoj revolucija nikad neće uspjeti. Vođe poljoprivrednika koji su prije nekoliko godina pokrenuli revoluciju blokadom cesta i zatim dobili od sustava enormne kazne, danas rade u Njemačkoj na baušteli. Pokrenuo sam revoluciju protiv sustava jednom. Kada je sustav prvi puta uzvratio, vojnici su se okrenuli ka sustavu, protiv mene. Ja sam danas krivlji od HDZ-a. Ja sam spreman ići do kraja, ja ću ići u zatvor, jer sam na to bio spreman 2011. Znam da borba protiv zla nije slika za Facebook. Ali nitko drugi nije spreman.

I zato, neću povesti revoluciju. Sustav će napisati kazne onima koji izađu, a svi koji danas zazivaju revoluciju, u tom će se trenu okrenut protiv mene.

Nudim program, viziju i ideju. Tko želi slobodu, razvoj, proizvodnju, život bez pljačke, uništavanja... može glasati.

Svi ostali kojima su draže oduzimanje slobode, rasprave o prošlom stoljeću, imenima ulica... ima pun Sabor takvih. Čini se da su Sačić, Prkačin i sl. rješenje za Hrvatsku.

Svako dobro.

Vaša reakcija na temu